SUMMIT

STAMBENO-POSLOVNI OBJEKAT

Ne možete dobiti bolje od zgrade sa prestižnom adresom u centru Sarajeva, jedinstvenim pogledom i vrhunskom infrastrukturom.

Ponosni smo na ovaj objekat i želimo da i Vi uživate u njemu i sadržajima koje nudimo…

PARKING

1 DAN - 15 KM

Parking (po satu) 07:00 – 19:00 / 2,00 KM
Parking (po satu) 19:00 – 22:00 / 1,50 KM
Parking (po satu) 22:00 – 07:00 / 0,50 KM

360° TURA

Otvoreni krov sa kojeg se pruža jedinstven panoramski pogled na moderni i historijski dio grada, kao i širu okolinu. Bilo da se radi o zabavi na otvorenom koju priređujete za poslovne partnere ili privatnoj zabavi, uvjereni smo da će Vaši gosti uživati u izvanrednom pogledu.

Kratkotrajna Karta

Kratkotrajno parkiranje je vrsta parkiranja koja se obračunava jednokratno. Ne postoji dugotrajana ugovorena obaveza, a plaćanje se vrši gotovim novcem na automatu za naplatu parkinga.

Više >

Mjesečna Karta

Nakon sklapanja ugovora o mjesečnom parkiranju, za određeni iznos mjesečne naknade u ugovorenom razdoblju možete parkirati bez vremenskog ograničenja. Parkirališno mjesto možete slobodno odabrati unutar garaže, osim ako nije dogovoreno određeno mjesto za Vas.

Više >

Dugotrajna Karta

Nakon sklapanja ugovora o dugotrajnom parkiranju, za određeni iznos mjesečne ili godišnje naknade u ugovorenom razdoblju možete parkirati bez vremenskog ograničenja. Parkirališno mjesto možete slobodno odabrati unutar garaže, osim ako nije dogovoreno određeno mjesto za Vas.

Više >

Pravila Korištenja

  • Parking radi non-stop
  • Garažni prostor je pokriven video nadzorom
  • Parkirana vozila na neobilježenim mjestima bit će blokirana uz naplatu 40,00KM za svaki nepuni dan parkiranja
Više >

<

>

Restoran Spazzio Gourmet


Stambeno-poslovni objekat Bau-Herc nalazi se na Marijin Dvoru, komercijalnom i kulturnom dijelu grada Sarajeva, u ulici Maglajska 1.